SAMSUN / ATAKUM - Atakum Halk Eğitimi Merkezi

Nis

MEB Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Geleceğimiz Olan Çocuklarımızla Buluşuyor “Minik Eller, Büyük Hayaller” kapsamında Atakum Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Atakum Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından düzenlenen “1.HALK OYUNLARI ŞENLİĞİ” kapsamında düzenlenen gösteriler büyük beğeni toplayarak ayakta alkışlandı.Usta öğreticilerimize plaket , gösterinin kahramanları öğrencilerimize ise belge takdimi yapan ve bu anlamlı etkinliğimize iştirak eden Atakum ve Asarcık İlçe MEM müdürlerimize, Şube Müdürlerimize , Canik, Ladik HEM müdürlerimize, İl Halk Oyunları temsilcimize ,gösterimize öğrencileriyle katkı sunan Atakum Özel Eğitim Uygulama Okulu , Atakum Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulubü,Atakent Ortaokulu,Adnan Kahveci ilkokulu,Seyfı Demirsoy İlkokulu,Atakum Ortaokulu,Atakent İkokulu ,Milli Eğitim  Vakfı İlkokulu,Bayındır İlkokulu idareci,öğretmen ,velilerine, usta öğreticilerimize ve gecenin kahramanı tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz .

Nis

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğümüzün, Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Geleceğimiz Olan Çocuklarla Buluşuyor temalı "Minik Eller, Büyük Hayaller”kapsamında Halı Dkuma ve Resim Boyama faaliyeti düzenlendi.

Nis

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğümüzün, Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Geleceğimiz Olan Çocuklarla Buluşuyor temalı "Minik Eller, Büyük Hayaller”kapsamında "Müzikle Engelleri Aşıyoruz"faaliyeti etkinliği düzenlendi

Mrt

Tüm Türkiye de düzenlen“Hayat Boyu Öğrenmede İyi Uygulama Örnekleri Çalışmasında” Atakum Halk Eğitimi Merkezimiz 162 örnek arasında seçilmiştir.Kurum Müdürümüz Erkan ALTINTAŞ’a,MEB H.B.Ö Genel Müdürümüz Sayın Cengiz METE tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi .Türkiye de bu anlamda 10 Halk Eğitimi Merkezinden biri olan Atakum Halk Eğitim Merkezi adına Sayın Bakanımıza, Bakan Yardımcımıza , Genel Müdürümüze ve tüm Atakum Halk Eğitimi Merkezi ailesine  teşekkür ediyoruz.